středa 23. května 2012

Smash....:-)

Mám hrozně ráda deníčky..Vždycky jsem je obdivovala v obchodech a přemýšlela na co bych je použila..Co bych si mohla psát...nebo zapisovat...nikdy mě nic nenapadlo a na deníček jsem si připadala stará:-)
Až teď!Objevila jsem jeden takový deníček u Haničky a začala se o něj zajímat...A najednou mi to nepřišlo jako špatný nápad..
Říká se mu "SMASH".Je to deníček do kterého si můžete zapisovat cokoliv chcete..Svoje sny,myšlenky,zážitky,pocity,nálady...recepty,může být dětský,může být cestovní..Můžete si do něj lepit vzpomínky na kino,divadlo,výlet..Je jen na Vás jaký styl si vyberete:-)Jde o vzpomínky..


Vypadá to dobře,viďte?

A aby toho nebylo málo na blogu u Pettie jsem zase objevila její ..řekla bych projekt:-)30 dnů seznamů..
Jde o deníček,kdy si na každý den napíšete jeden seznam - třeba..na co se těším..kde bych chtěla jet..co nosím v tašce..co hezkého mě dnes potkalo..atd,atd..
Mohla bych psát a psát:-)
Takže prostě,mě oba deníčky hrozně nadchly a řekla jsem si,že to zkusím:-)
Ale protože bych si nezvládla zapisovat každý den,rozhodla jsem se,že si udělám takový "Smashseznam":-))
Budu si psát deníček o tom co jsme prožily a udělaly...A mezi zážitky si budu zapisovat seznamy:-)
Včera jsem začala a hrozně mě to bavilo...
Ale víte co je na tom to nejlepší??Že za pár let v něm budu listovat a číst si o tom co jsme s Miškou dělaly..Co jsem v té době řešila..Co nosila v tašce..O čem snila..nebo co dokázala..
Není to hezké?
A tady je můj deníček:-)


                                      Přeji krásný večer:-)Já jdu deníčkovat:-)

2 komentáře:

  1. To je fajn, uvidíš, jak se ti to bude líbit. Já všelijaké notýsky a zápisníčky taky miluju a ráda si je teď vyrábím sama, od A do Z, protože už v tom je to kouzlo, kouzlo originality. Proto mě ani neláká si speciální věci ( papíry, desky, lepítka, obrázky...) na Smash kupovat, chci mít jen svůj, neopakovatelný. Seznamy se mi taky líbí a už je mám připravené , že začnu od června:-) PS. A deníky si píšu pořád, zpětně je to zajímavé počtení, to v každém případě ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, ten je hezkej! Tak ať se ti do něj hezky píše :)
    Já jsu taky na deníky a vzpomínky ulítlá. S nějakýma přestávkama si píšu deník asi od 12ti, takže je jich už hromádka :) A moc ráda se občas ponořím do čtení a vzpomínám :)

    OdpovědětVymazat